“Дерево пам’яті”: в Івано-Франківську відбудеться акція в честь і пам’ять про Героїв

Новини, Суспільство

З понеділка кожен мешканець нашої громади зможе в Департаменті благоустрою замовити дерево і посадити в честь Героя у своєму дворі, мікрорайоні, на своїй вулиці.

Про це повідомляє Фіртка з посиланням на Руслана Марцінківа, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

“Закликаю в честь і пам’ять про Героїв підтримати нову акцію «Дерево пам’яті». Таким чином також увіковічнимо пам’ять наших Героїв. Закликаю активно долучатись. З понеділка розпишемо алгоритм, куди звертатись і як отримати дерево пам’яті”, – заявив міський голова.

Марцінків додав, що це буде хороша пошана: посадити дерево, помолитись за сусіда чи родича.

“Ми й надалі відкриваємо анотацій ні дошки в рамках програми «Івано-Франківськ – місто Героїв». Вчора відкривали анотацій ні дошки в 21 ліцеї. Але пам’яті забагато не може бути”, – додав він.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.