На Коломийщині знайшли грибників, які заблукали в лісі (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Заблукалих прикарпатців в лісі знайшли через добу.

Чоловіків, які пішли у ліс по гриби і заблукали, розшукували не тільки коломийські поліцейські та рятувальники, а й місцеві жителі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Коломийщини.

Про їх зникнення стало відомо 25 жовтня о 17:55. Мешканець с. Грушів Коломийської громади повідомив про те, що в лісі заблукали 86-річний та 52-річні місцеві мешканці.

Грибників шукав особовий склад Коломийського відділу поліції спільно з працівниками ДСНС, місцевими мисливцями та жителями громади. Розшукали близько полудня.

Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Якщо ж зрозуміли, що заблукали, шукайте квартальний стовпчик і, не залишаючи місце, телефонуйте в поліцію або ж повідомляйте лісову охорону за номером: (0332) 72 00 54“.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.