Росія “успішно” долає світову ізоляцію. До Москви прибула делегація ХАМАС і представник Ірану (відео)

Новини, Суспільство

До Москви прибув член політбюро палестинського руху ХАМАС Абу Марзук із делегацією, а також заступник міністра закордонних справ Ірану Алі Багері Кані. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “РИА Новости”, ТАСС

Співрозмовник агентства стверджує, що делегація наразі перебуває у Москві. З ким вони зустрічатимуться, не уточнюється. Візит не анонсували публічно.

@gudzinskiy_life #россия #хамас #іран #москва #война #перемогазанами💙💛💪 #україна🇺🇦війна #сша🇺🇸 #израиль🇮🇱 ♬ War Worship – Spiritual Warfare Music Epic

Представниця МЗС Росії Марія Захарова повідомила, що заступник міністра закордонних справ Ірану Алі Багері Кані зустрівся у Москві в четвер із заступником глави МЗС РФ Михайлом Галузіним.

Вона також підтвердила, що в Москві перебувають представники ХАМАСу.

Це перший подібний візит від початку війни в Секторі Гази.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.