Прокуратура та Приватбанк судяться за земельні ділянки у Буковелі

Кримінал, Новини, Суспільство

Прокуратура Івано-Франківської області намагається через суд забрати у Приватбанку земельні ділянки у Буковелі.

 Про це йдеться у повідомленні Приватбанку, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Укррудпром.

Загалом прокуратура Івано-Франківської області має позови до державного банку щодо трьох дільниць у Буковелі. У липні цього року банк відстояв своє право власності на один із них, здобувши перемогу в суді.

25 жовтня 2023 року у Яремчанському міському суді Івано-Франківської області буде розглянуто дві справи за позовом прокуратури області щодо повернення у державну власність земельних ділянок у Буковелі.

У рамках цих справ прокуратура Івано-Франківської області заперечує право власності ПриватБанку на земельні ділянки.

За словами юристів ПриватБанку, склалася парадоксальна ситуація, коли представники державної влади після більш ніж 20 років намагаються захистити інтереси держави, позбавивши державний банк права власності не тільки на землю, а й на майно, які були придбані ним законним способом на підставі возмездной угоди. .

Ця справа може призвести до втрати права власності банку на об’єкти курортного комплексу “Буковель”, що завдасть значної шкоди державі від імені державного банку.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.