Для потреб калуського виконкому планують купити автомобіль

Новини, Суспільство

23 жовтня в електронній системі державних закупівель Прозорро завершився термін, відведений на подання заяв від потенційних продавців легкового автомобіля виконавчому комітету Калуської міської ради. Заявок не було, тож закупівля не відбулася.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

Оголошення про закупівлю легкового автомобіля (який був у використанні) виконком оприлюднив на Прозорро 12 жовтня. Бюджет – майже 600 тис. гривень (599 617 гривень). Мали намір купити авто з такими характеристиками:  рік випуску –  не раніше 2010 року, об’єм двигуна –  1,8 л – 3,0 л, показник на спідометрі –  до 200 000,00 км, тип палива – бензин або дизель.

Вірогідно після першої невдалої закупівлі легкового автомобіля для калуського виконкому, оголосять повторну.

Як пояснила у коментарі начальниця відділу координаційної роботи зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій Наталія Табачук,  потреба поповнення автопарку виконкому є нагальною. Так зараз тут є три легкові автомобілі. А саме, у 2006 році купили Шкоду (вже тоді вона була вживана), у 2008 році – два Ланоси (зараз залишився один, другий раніше передали управлінню з питань надзвичайних ситуацій) та у 2011 році – Ладу сьомої моделі. Таким чином увесь автопарк виконкому – це старі автомобілі, витрати на утримання і ремонт яких постійно зростають. Водночас потреба у автотранспорті для службових потреб після входження до складу громади сіл і збільшення її території, – зросла.

Нагадаємо, як у травні на сесії Калуської міської ради повідомив міський голова Андрій Найда у 2018-2020 у виконкомі  в середньому витрачали  5880 літрів пального на рік, у 2021 році споживання пального зменшили на 57%, у 2022 році –  на 40%.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.