В обласному перинатальному центрі відкрили оновлений перший поверх та приймальний покій (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

Щоби підсилити обласний перинатальний центр, сюди передали сучасний апарат ШВЛ.

Про це повідомляє голова ОДА Світлану Онищук, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галицький кореспондент” .

В Івано-Франківському обласному перинатальному центрі учора, 20 жовтня, відкрили оновлений перший поверх та приймальний покій з покращеним сервісним обслуговуванням.

У центрі забезпечили зручні умовами перебування для пацієнтів.

За її словами, тут розмістили відразу чотири відділення, які пропонують широкий перелік послуг, зокрема:

  •  приймальний покій з сучасно оснащеними оглядовими кімнатами, кабінетами спостереження та інтенсивної терапії;
  •  відділення катамнестичного спостереження та реабілітаційно-відновного лікування дітей до трирічного віку з профільними кабінетами та залами фізичної терапії і ерготерапії, де може лікуватися та проходити реабілітацію малеча з будь-якими патологіями;
  • консультативно-діагностичне відділення з ліжками для денного стаціонару та кабінетами УЗД діагностики, рентгенкабінетом з мамографією;
  •  пологове відділення з боксами для інфекційних хворих, пологовим залом; клініко-діагностична лабораторія.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.