У Івано-Франківську ветеранська організація відкрила тир для кульової стрільби (відео)

Новини, Суспільство

У Івано-Франківську за адресою вул. Шухевичів, 35 громадська організація «Інваліди, ветерани, учасники, волонтери АТО «Воїн України» відкрила тир для кульової стрільби з різних видів зброї.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на tiktok – канал Голос ІФ.

Організатори запрошують усіх мешканців Прикарпаття та гостей регіону відточити свої навички у поводженні зі зброєю та майстерності у стрільбі.

@golosif #тир #кульова_стрільба #стрільби #ivanofrankivsk #івано_франківськ💙💛 #frankivsk💙 #надвірна #тлумач #рогатин #коломия #карпати #тисмениця #зсу #всу ♬ Меч Арея – Тінь Сонця

Записатися на стрільби особисто чи колективно можна за телефонами (068) 206 1995, (066) 653 4826

Як у давнину казав римський військовий письменник Флавій Вегеций: – «хочеш миру, готуйся до війни».

Не забудьте підписатися на наш канал у телеграмі, там новини виходять швидше та без цензури. Якщо вам сподобалося це відео поставте вподобайку, підпишіться на канал Голос ІФ та прокоментуйте це відео.

Проінформований – значить озброєний! Слава ЗСУ та силам оборони! Все буде Україна друзі! Будьмо разом!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.