ЦНАПи Прикарпаття отримали відзнаку на Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0.

Війна, Новини, Суспільство
Впродовж двох днів з 19 по 20 жовтня у м. Київ відбувається діджитал-форум щодо розвитку ефективного та доступного державного сервісу для українців.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську обласну військову адміністрацію.


Під час форуму представники та представниці Міністерства цифрової трансформації України й інших міністерств, Європейського Союзу (ЄС), Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні, ОВА та центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) обговорили стан та перспективи інноваційного розвитку державного сервісу.


Великою приємністю для делегації з Івано-Франківської області було отримання відзнаки «Найкраща територіальна доступність мережі ЦНАП». Організатори заходу – Міністерство цифрової трансформації України у партнерстві з ПРООН в Україні в межах проєкту «EU4Recovery — розширення прав і можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського.


На форумі йшлося про відновлення та розвиток центрів надання адміністративних послуг, цифровізацію державних послуг, масштабування позитивного досвіду щодо створення центрів; безбарʼєрність та якісні державні сервіси в кожній громаді та розвиток якісних офлайн-послуг.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.