У Севастополі повідомили про вибухи в районі складів зброї РФ

Війна, Новини, Політика

Так званий “губернатор Севастополя” Михайло Развожаєв повідомив, що в районі гори Кара-Коба збили ракету, вона начебто здетонувала в полі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Развожаєва у TelegramКрим.Реалії, паблік “Крымский ветер“, Міноборони РФ.

“У районі Сухарної балки наш флот відбиває атаку повітряних цілей.

Усі служби приведені у стан бойової готовності. У районі Цукрової голівки – дим, рятувальники вже виїхали на місце. Інформація про пошкодження інфраструктури уточнюється”.

Місцеві пабліки повідомляють, що сирену у місті оголосили вже після вибуху, також пишуть про дим із району бухти Сухарна балка.

Видання Крим.Реалії повідомляє, що в районі вибуху розташовані як мінімум 4 склади з озброєнням, в томму числі і ракетним, армії РФ.

Пізніше Развожаєв повідомив, що, за попередніми даними в районі гори Кара-Коба збили ракету, бойова частина здетонувала на землі в полі. Ніхто з людей не постраждав. Жодного пошкодження інфраструктури, начебто, немає.

Російське Міноборони повідомило про збиття двох ракет.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.