У Франківську в громадському транспорті встановлено 129 тривожних кнопок (фото)

Новини, Суспільство

Загалом встановили 129 тривожних кнопок. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Управління поліції охорони в Івано-Франківській області. 

Весь громадський транспорт КП «Електроавтотранс», який курсує вулицями Івано-Франківська, а це – 129 автобусів та тролейбусів, обладнали тривожними кнопками та відстежується Поліцією охорони за допомогою GPS-трекера.
Скористатися тривожними кнопками зможуть водії та пасажири, які потребують допомоги.
“У разі непередбачуваної ситуації, яка виникла під час руху, або ж на зупинках автотранспорту, водій зможе скористатися тривожною кнопкою натиснувши на неї, щоб сповістити правоохоронні органи, – розповідає начальник УПО Івано-Франківської області полковник поліції Михайло Чорнописький. – За допомого GPS-трекера відстежується місце знаходження даного автобуса і на місце події негайно спрямовується наряд поліції охорони. Скористатися тривожною кнопкою може не тільки водій, але й пасажири, які потребують допомоги”.
В Івано-Франківську уже встановлені стаціонарні кнопки «Термінового виклику поліції» у громадських місцях, де зазвичай збирається велика кількість людей. Такими місцями є супермаркети, аптеки, лікувальні та навчальні заклади, банки та автозаправні станції. На розташування таких кнопок указують спеціальні таблички.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.