У Міненерго спростували введення графіків відключення електроенергії

Війна, Економіка, Політика

Міністерство енергетики спростувало інформацію про застосування в Україні стабілізаційних графіків відключення електроенергії, наразі ресурсу достатньо для потреб споживачів.

Про це повідомляє пресслужба Міненерго, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У відомстві зауважили, що така інформація масово шириться в останні дні напередодні опалювального сезону.

“Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, наразі повністю достатньо для забезпечення потреб споживачів. Обмежень електропостачання наразі не передбачається у жодній з областей країни”, – зазначили в Міненерго.

У міністерстві уточнили, що вони можливі виключно у випадку масованих ворожих обстрілів, і, як наслідок, пошкоджень енергетичного обладнання. А також технологічних порушень та у разі несприятливих погодних умов.

Наразі енергетики активно готують енергетичну систему до опалювального сезону.

У Міненерго закликали громадян бути пильними та користуватися тільки офіційною та достовірною інформацією.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.