ХАМАС подякував Путіну за “позицію”

Війна, Новини, Політика

ХАМАС, ісламське угрупування, яке керує Газою, заявило в суботу вранці, що вітає “невтомні зусилля Росії, спрямовані на припинення агресії Ізраїлю” проти бойовиків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на CNNзаява ХАМАС.

“Ми цінуємо позицію президента Росії Володимира Путіна щодо сіоністської агресії проти нашого народу і його неприйняття облоги Гази, припинення поставок гуманітарної допомоги і нападів на безпечне цивільне населення”.

У середу Путін закликав обидві сторони в бойових діях між Ізраїлем і ХАМАС “мінімізувати або звести до нуля” жертви серед цивільного населення, а в п’ятницю Міністерство закордонних справ у Москві виступило з аналогічними закликами до спокою.

Видання наголошує, що Путін це говорить у той час, коли Росія продовжує безжальну військову кампанію проти України і перебуває під слідством Міжнародного кримінального суду за злочини проти людяності.

На додаток до коментарів Путіна, посол Росії в ООН розповсюдив у п’ятницю резолюцію із закликом до “припинення вогню”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.