Пішла в ліс неподалік будинку: рятувальники розшукали зниклу жінку в Яремче

Новини, Суспільство

Рятувальники проводили пошуки заблукалої жінки в Яремче.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області.

У суботу, 14 жовтня, о 9:50 год до яремчанських рятувальників надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що до них звернулася мешканка міста Яремче та повідомила, що її тітка, 1944 р.н., 13 жовтня близько 11:30 пішла в лісовий масив неподалік свого житлового будинку та по даний час до місця проживання не повернулася, необхідна допомога рятувальників для її пошуку.

Для проведення пошукових робіт залучили чотирьох рятувальників м. Яремче та одну одиницю техніки, мобільно-оперативну групу Надвірнянського РУ ДСНС в області (дві особи, дві одиниці техніки, в т. ч. 1 БпЛА), працівники поліції Яремчанського ВП.

О 12:00 яремчанські рятувальники спільно з працівниками поліції знайшли в лісовому масиві заблукалу жінку у задовільному стані та супроводили її до постійного місця проживання.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.