Ізраїль вдарив по палестинцях під час евакуації з Сектора Гази – The Washington Post

Війна, Новини, Політика

Під час ізраїльскої атаки на Сектор Гази у п’ятницю на дорозі загинули десятки людей, які евакуювалися, і понад 200 поранені, повідомило Міністерство охорони здоров’я Палестини в Секторі Гази. Це підтверджує відео, автентичність якого перевірена фахівцями.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на The Washington Post. 

На відео, знятому вздовж дороги Салах Аль-Дін, видно розкидані тіла, у тому числі кількох маленьких дітей. Від охоплених вогнем автомобілів здіймається чорний дим. Серед особистих речей на автомобільному причепі видно велосипед.

Геолокація відео була проведена OSINT-експертами Крісом Осіком і Габором Фрізеном і підтверджена The Washington Post.

Нагадаємо, пізно ввечері в четвер Ізраїль наказав евакуювати 1,1 мільйона жителів північної Гази протягом 24 годин, повідомили в ООН. У п’ятницю ізраїльські військові розкидали над містом Газа листівки, в яких закликали жителів “негайно евакуюватися з дому та йти на південь”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.