Жінка кинула стілець у працівника військкомату: каже, що її батька утримують в ТЦК

Новини, Політика

З одеського військкомату силоміць вивели жінку, яка прийшла туди через нібито утримання в ТЦК її батька. Працівники військкомату кажуть, що вона кинула в них стілець.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу поліції Одеської області. 

“До поліції надійшла заява від 30-річної жінки про те, що її силоміць вивели з приміщення військового закладу та нібито завдали їй тілесних ушкоджень.

Опитавши учасників події, правоохоронці встановили, що заявниця зі своєю 22-річною сестрою зайшли на територію військового обʼєкта з претензією щодо нібито незаконного утримання там їхнього батька”.

Працівник військкомату заявив, що “старша за віком жінка, перебуваючи в агресивному стані, нецензурно висловлювалася на адресу співробітників”, а згодом схопила стілець та кинула в одного із них.

За його словами, на прохання залишити приміщення, її молодша сестра вийшла, а вона ж не реагувала. Надалі жінку “супроводили” за межі закладу. Заходів фізичного впливу відносно неї не застосовували, як стверджують у ТЦК.

“З метою обʼєктивної перевірки інформації, відомості були зареєстровані. Наразі триває розгляд матеріалів, встановлюються всі обставини події, після чого буде прийнято відповідне процесуальне рішення”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.