Шахраї видурили у франківця майже 74 тисячі гривень

Економіка, Новини

Шахраї використовують різні стратегії для виманювання грошей у жертв, наприклад, фінансова піраміда, інвестиції, донати тощо.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

В подібну шахрайську аферу мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що перевів незнайомцям в мережі майже 74 000 гривень. Правоохоронці встановили, що потерпілий в одному із Telegram-каналів знайшов оголошення про можливість легкого підробітку шляхом інвестування власних коштів та повернення їх з відсотками.

На рахунок незнайомців чоловік перерахував кілька платежів. Аферисти спершу повертали кошти з відсотками, таким чином збільшували його довіру. Однак коли потерпілий вніс майже 74 тисячі гривень, шахраї заблокували його в мережі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.