Путін уперше прокоментував палестино-ізраїльську війну та згадав Україну

Війна, Новини, Політика

Президент країни-агресора Володимир Путін під час зустрічі з прем’єр-міністром Іраку Мухаммедом ас-Судані уперше прокоментував бойові дії між Ізраїлем та іслімістським угрупованням ХАМАС, згадав війну в Україні та назвав “провальною” політику США на Близькому Сході.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пропагандисти “РИА “Новости”.

“І українська криза (агресія Росії проти України – ред.) триває, і, на жаль, ми бачимо різке загострення ситуації на Близькому Сході. Я думаю, що багато хто погодиться зі мною в тому, що це яскравий приклад провалу політики Сполучених Штатів на Близькому Сході”.

Путін звинуватив Сполучені Штати у тому, що вони начебто “намагалися монополізувати врегулювання”, а не шукали прийнятних для обох сторін компромісів.

Президент Росії вважає, що США, “просували свої власні уявлення про те, як це має бути зроблено, чинили тиск на обидві сторони”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.