Росія уникатиме оголошення мобілізації до виборів президента − розвідка Британії

Війна, Новини, Політика

Росія до виборів президента уникатиме непопулярних політичних кроків, таких як оголошення нових хвиль мобілізації, переконана розвідка Міноборони Британії.

Про це пише “Європейська правда” з посиланням на розвідувальний огляд Міністерства оборони Британії 10 жовтня, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Аналітики нагадують, що президентські вибори в РФ мають відбутися 17 березня 2024 року і диктатор Володимир Путін майже напевно знову братиме у них участь. І дуже малоймовірно, що будь-яка подальша хвиля мобілізації буде проведена до виборів.

Припускають, що виборча кампанія Путіна неофіційно розпочнеться в листопаді 2023 року.

Британські розвідники підкреслюють: попри те, що вибори в Росії є об’єктом втручання і контролю з боку Кремля, вони залишаються основним інструментом політичної легітимації.

Також зазначається, що майже напевне виборча кампанія Путіна буде зосереджена на темі Росії як окремої цивілізації, яка потребує захисту від зовнішніх ворогів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.