У Путіна розмріялись, що поставки зброї Україні знизяться через напад ХАМАС на Ізраїль

Війна, Новини, Політика

Прессекретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков заявив, що постачання західної зброї Україні “неминуче” знизиться через напад угруповання ХАМАС на Ізраїль, оскільки начебто “можливості мають свою межу”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на BBC

 “Що стосується ревнивих заяв, які почалися з Києва, то ми неодноразово говорили, що процес накачування київського режиму озброєнням з фактологічної, емоційної, фінансової, технологічної точок зору увійде в тенденцію зниження”.

Він переконує, що це неминуче станеться, оскільки начебто можливості мають свою межу, а гроші мають властивість закінчуватися.

“Виникають нові потреби, емоційна втома і виправдані питання, на що саме витрачаються гроші іноземних платників податків, дедалі більше і більше стають на порядок денний”, – вважає Пєсков.

За даними розвідки, російські окупанти передали бойовикам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та ЄС. Розвідка попереджає, що Росія готується до дискредитації України, щоб вплинути на ставлення союзників і надання західної зброї.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.