Сьогодні у Франківську пройде ювілейний півмарафон (фото)

Новини, Суспільство

8 жовтня 2023 року 10th Frankivsk Half Marathon візьме ювілейний старт.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

Frankivsk Half Marathon – щорічна бігова подія Івано-Франківська з особливою історією та теплою атмосферою, яка рік за роком “дорослішає” та розширює коло своїх учасників і друзів з усієї України та різних куточків світу.

Цьогоріч будуть доступні дистанції на:

  • 21,097 км,
  • 10 км,
  • 5 км, а також вперше –  2,1 км Karavanets Charity Run.

Для дітей підготували дистанції – 1000 м, 400 м або 100 м. Усі кошти з благодійної дистанції у 2,1 км будуть передані на дрони-камікадзе для 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

“Сьогодні, через півтора року від повномасштабного російського вторгнення, ми не дозволяємо собі гаяти час взагалі на бодай щось без мети та змісту. А в тому, щоб продовжувати нашу справу – я бачу сенс, – говорить головний організатор Ігор Крицак про концепт ювілейного 10th Frankivsk Half Marathon 2023 – Є розумні підстави готуватися, тренуватися та ставати сильнішими. Наші донати та обʼєднані зусилля мають велике значення. Маємо працювати! Маємо бути разом! Ми власним  прикладом будуємо здорову свідому націю, яка попри все рухається до своєї мети.

У зв’язку зі змаганнями, буде обмежений рух транспорту в центральній частині міста Івано-Франківська.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.