Оперативні зведення з фронту 8 жовтня. ЗСУ наступає знищує склади та техніку ворога (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

На фронті протягом минулої доби відбулося 68 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 8 ракетних та 34 авіаційних ударів, здійснив 37 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на тікток канал військового журналіста Ростислава Гудзінського.

Не забудьте підписатися на телеграм канал Ростислав Гудзінський там новини виходять швидше та без цензури.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку наші захисники відбили 13 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка  та Іванівка Харківської області.

@gudzinskiy_life #роботино #андріївка #бахмут #макіївка #синьківка #маринка #донецьк #авдіївка #херсон #токмак #контрнаступзсу #наступ #україна #зс_рф #путин ♬ Resistance – Ramol

На Лиманському напрямку сили оборони відбили 6 атак ворога в районі Макіївки Луганської області. Очевидно, що ворог тут готується проводити масштабний наступ.

На Бахмутському напрямку противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Андріївки Донецької області. ЗСУ ту мали частковий успіх північно-східніше Андріївки.

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському та Мар’їнському напрямках ворог здійснив понад 20 невдалих атак в районах Авдіївки, Первомайського, Мар’їнки, Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку українські воїни відбили близько 10 атак ворога в районах населених пунктів Водяне та Золота Нива Донецької області.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Наші воїни завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, закріплюються на зайнятих рубежах та виснажують ворога.

Біля м. Токмак ЗСУ з Хаймарсів на залізничному вузлі знищили російський склад БК.

В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку Сили оборони ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади та успішно уражають тили противника.

Ви можете також підписатися на www.tiktok.com/@gudzinskiy_life.

Слава Україні та слава нашим непереможним ЗСУ та силам оборони! Все буде Україна друзі! Будьмо разом!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.