Війна в Ізраїлі, палестинські бойовики ХАМАС захопили 13 населених пунктів (відео)

Війна, Новини, Політика

З 4:00 ранку 7 жовтня палестинські бойовики нанесли масований ракетний удар по півдню та центру Ізраїля, випустивши що найменше 5000 ракет, після цього на територію держави Ізраїль з землі та за допомогою повітряного та морського десанту почався наступ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на

Палестинські бойовики прорвали кордон захопили пункт пропуску «Ерез», військову базу з технікою та взяли під контроль не менше 7 населених пунктів на півдні Ізраїля, бої точаться у місті Ашкелон.

@gudzinskiy_life #ізраїль #израиль #цахал #армія_оборони_ізраїля #нетаньяху #меркава #палестина #палестинці #иран #ракети ♬ War Hammer – Noise Candy Music

Кадри боїв в Ізраїлі ви можете переглянути у мене у телеграм – каналі на який я усім рекомендую.

У ході боїв палестинці підбили ізраїльський танк Меркава, захопили військову техніку жертвами палестинських бойовиків стали сотні мирних мешканців та солдати армії оборони Ізраїля.

Палестинські бойовики повідомляють про захоплення в полон що найменше 50 військових армії ЦАХАЛ у тому числі і генерала командуючого дивізії «Газа».

Армія оборони Ізраїля наносить масовані ракетні та авіаудари по сектору Газа, однак на даний момент жодне із захоплених палестинцями поселень не повернуто під контроль ЦАХАЛУ.

Прем’єр міністр Ізраїля Нетаньяху оголосив про мобілізацію резервістів та про початок війни.

Якщо вам сподобалось це відео поставте вподобайку, підпишіться на мій канал та поділіться ним з друзями.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.