Рятувальники ліквідували наслідки двох ДТП минулої доби (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Прикарпатті рятувальники ліквідували наслідки двох ДТП.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

5 жовтня о 17:13 на лінію 101 поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Стримба Надвірнянського району, за участі двох легкових автомобілів.

До місця події одразу було направлено рятувальників 11-ї Державного пожежно-рятувального частини та на автомобілі САРМ-Л.

Прибувши до місця виклику, працівники Служби порятунку вжили заходи по від’єднанню клем акумуляторної батареї транспортного засобу та змиванню паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини , з метою запобігання загорянню.
Повідомлення про інше ДТП до Служби порятунку поступило 5 жовтня о 17:48 ,яке трапилося в місті Городенка за участю легкового автомобіля.

До місця події виїжджали рятувальники 13-ї Державного пожежно-рятувального частини та на автомобілі САРМ-Л.
На місці події надзвичайники за допомогою гідравлічного інструменту провели заходи по деблокуванню водія з понівеченого автомобіля та від’єднанні клем акумуляторної батареї транспортного засобу.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.