Оперативні зведення з фронтів 06 жовтня (відео)

Війна, Новини, Політика

Сили оборони України ведуть оборону на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському та Бахмутському напрямках.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на військового жірналіста Ростислава Гудзінського tiktok@gudzinskiy_life.

Ворог вдається до терористичних атак на цивільні об’єкти, так в наслідок влучання 05 жовтня ракети у магазин – кафе в с. Гроза Куп’янського р-ну  кількість жертв у сягнула 51 особу, у тому числі 1 дитина, 6 людей в реанімації.  Зранку 6 жовтня окупанти завдали удару по житловому кварталу у м. Харкові є жертва 10 річний хлопчик.

@gudzinskiy_life #сили_оборони #зведення #генштаб_зсу #зсу🇺🇦 #залужний🇺🇦 #зеленський #бахмут #андріївка #авдіївка #роботино #харкіа #херсон #гроза #зс_рф #ракетні_удари ♬ Rammstein 5th – 闻佳

Більше інформації про хід російсько – української війни ви можете дізнатися у телеграм- каналі Ростислав Гудзінський, тут новини виходять швидше та без цензури.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку окупанти наступальних дій не вели.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 4 атаки ворога в районі східніше Макіївки Луганської області.

На Бахмутському напрямку наші воїни мали успіх східніше Андріївки Донецької області за залізницею. Противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі східніше Диліївки Донецької області. Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському та Мар’їнському напрямках противник вів безуспішні штурмові дії в районі Авдіїївки Донецької області. Також, ворог здійснив 14 невдалих атак в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку українські воїни відбили атаки ворога в районах населених пунктів Золота Нива та Водяне Донецької області.

На Запорізькому напрямку наші захисники стримують загарбників в районі південно-східніше Роботиного Запорізької області.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, закріплятися на зайнятих рубежах та виснажують ворога.

В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку українські воїни ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади та успішно уражають тили противника.

Підписати на тік_ток канал Ростислав Гудзінський можна підписатися тут.

Слава нашим непереможним ЗСУ та силам оборони! Все буде Україна! Будьмо разом!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.