Вночі сили ППО знищили 24 з 29 “Шахедів” над трьома областями України (інфографіка)

Війна, Новини, Політика

У ніч на 5 жовтня Повітряні Сили у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони України знищили 24 з 29 ворожих ударних дронів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Повітряні сили Збройних сил України, голову Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія КімаСили оборони півдня України

У ніч на 5 жовтня 2023 року окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу “Shahed” з південного напрямку (мис Чауда – ТОТ Крим). Усього зафіксовано пуски 29 ударних БпЛА.

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 24 “Shahed-131/136″ у межах Одеської, Миколаївської та Кіровоградської областей”, – ПС.

24 ударних дрони було знищено у ніч на 5 жовтня над Україною

24 ударних дрони було знищено у ніч на 5 жовтня над Україною
ПОВІТРЯНІ СИЛИ ЗСУ

Віталій Кім повідомив, що над Миколаївщиною в ніч на 5 жовтня сили та засоби протиповітряної оборони знищили 10 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”.

Сили оборони півдня України повідомили, що з 24 знищених “Шахедів” 10 збито над Миколаївщиною, 9 – над Кіровоградщиною, 5 – над Одещиною.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.