Коломия передала “едельвейсам” 100 FPV-дронів, які купили за зібрані на День міста гроші

Війна, Новини, Суспільство

10 гірсько-штурмовій бригаді “Едельвейс” передали 100 FPV-дронів, які купили за зібрані на День міста Коломиї гроші. У планах – передати ще 200 до кінця жовтня.

Про це повідомив місцевий міський голова Богдан Станіславський, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

“Особливий подарунок передав нашим «едельвейсам» до дня створення бригади. Це 100 FPV-дронів, які допоможуть воїнам краще бачити та знищувати ворогів. І наголошую, це тільки перші 100 дронів з великого замовлення від Коломиї, адже до кінця жовтня на фронт до «десятки» поїде ще 200 FPV-дронів від нашої громади. Купили їх за кошти, які зібрали під час святкування Дня міста, зокрема на благодійному аукціоні “Артефакти мужності”, – повідомляє мер Коломиї.

1 жовтня 10 гірсько-штурмова бригада відзначила восьму річницю створення.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.