Бізнес-партнер і друг російського бізнесмена Едуарда Апсіта – Сергій Семенюк подав на журналістів з України до суду через їхнє розслідування щодо обох чоловіків.

Кримінал, Новини

Бізнес-партнер і друг російського бізнесмена Едуарда Апсіта – Сергій Семенюк подав на журналістів з України до суду через їхнє розслідування щодо обох чоловіків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Слідство.Інфо”.

Повідомляється, що Семенюк судиться з журналістами “Слідства.Інфо” за розслідування про клінінгові компанії з орбіти Апсіта, які багато років поспіль прибирають українські стратегічні об’єкти, серед яких “Укрзалізниця”, “Укренерго”, податкова тощо. Семенюк у цьому розслідуванні фігурує як бізнес-партнер Апсіта, який володіє компаніями з умовної групи “Чисто” в Україні.

За даними колег з ОССРП, у Росії клінінгові компанії, пов’язані з сім’єю Апсіт, прибирали Кремлівський палац.

Крім того, журналісти знайшли компанію групи “Чисто”, яка працювала в окупованому Криму та прибирала казарми Чорноморського флоту Міноборони Росії.

Апсіта також пов’язують з головним вагнерівцем Євгенієм Пригожиним.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.