Воював добровольцем з 2014 року: На Донеччині загинув військовий з Івано-Франківщини Степан Яцях

Війна, Новини, Суспільство

Під час мінометного обстрілу на Донеччині загинув сержант Степан Яцях з Болехова, що на Івано-Франківщині. Боєць воював добровольцем з 2014 року.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

Про смерть земляка повідомили на Facebook-сторінці Болехівської міської ради.

Степан Яцях народився 23 грудня 1966 року в Болехові. Він закінчив місцеву школу № 2. Згодом чоловік одружився, у нього народилися донька та син.

У 2014 році Степан Яцях добровільно став на захист країни та провоював два роки в зоні АТО. Після початку великої війни військовий повернувся на передову.

“Боєць ніс службу на найнебезпечніших напрямках фронту. Під час виконання військових обов’язків був поранений, проходив лікування та реабілітацію в госпіталі, відтак знову повернувся на передову”, — йдеться у дописі.

Степан Яцях служив стрільцем в одній з військових частин. Воїн прийняв свій останній бій 28 серпня 2023 року поблизу селища Північне Бахмутського району. З того часу військовослужбовець вважався зниклим безвісти.

Степану Яцяху було 56 років. У нього залишилися дружина, дочка, син та маленька внучка.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.