У МВС пояснили, чому досі потрібна комендантська година в тилу

Війна, Новини, Суспільство

Комендантська година в тилових регіонах України потрібна для підтримання дисципліни та профілактики злочинності.

Про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю “Українській правді”,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На питання, в чому логіка комендантської години в тилових регіонах через півтора року після початку повномасштабної війни, Клименко відповів:

“Дисципліна має бути в тилових регіонах. І профілактика злочинності. В цей час, наприклад, чотири, п’ять чи шість годин – в кожній області є своя комендантська година – ми чітко знаємо, що якщо якась людина знаходиться на вулиці, у нас є законні підстави її перевірити”.

Він повідомив, що під час комендантської години злочинності практично немає, вона мінімізована.

Клименко в інтерв’ю також повідомив, що у поліції немає правового механізму для притягнення до відповідальності клубів і ресторанів, які продовжують працювати під час дії комендантської години.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.