Франківський обласний військкомат очолив лицар ордена Богдана Хмельницького Володимир Бабанін

Новини, Політика, Суспільство

Його представили 3 жовтня 2023 року під час позачергової сесії Івано-Франківської обласної ради.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням наз посиланням на Суспільне.

Володимир Бабанін — колишній командир 109 окремого гірсько-штурмового батальйону 10 окремої бригади “Едельвейс”, повний лицар ордена Богдана Хмельницького.

“2 жовтня прибув безпосередньо з військ, які виконують завдання на лінії зіткнення. Напевно, як ніхто інший, розумію проблематику, з якою ми зіштовхуємося кожного дня. Тому моя діяльність на посаді начальника центру буде проходити під гаслом: “Все для перемоги”, — сказав під час сесії Володимир Бабанін.

З 2014 до серпня 2023 Івано-Франківський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки очолював Володимир Ярмощук.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.