Військовослужбовця з Калущини Ярослава Крайника відзначили “Золотим хрестом”

Війна, Новини, Політика

Ще один військовослужбовець 102 бригади – боєць 79 батальйону Ярослав Крайник – отримав “Золотий хрест” від головнокомандувача ЗСУ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку бригади.

Світлину нагороди боєць опублікував на своїй Facebook-сторінці. Наказ про відзначення Валерій Залужний підписав 12 липня 2023 року.

“За вірність військовій присязі, сумлінне виконання військового обов’язку, мужність та відвагу, виявлені під час виконання завдань в зоні проведення операції Об’єднаних сил, нагородили нагрудним знаком “Золотий хрест”. Слава Україні”, — написав Ярослав Крайник.

Військовослужбовець родом з Калущини. Початок війни Ярослава застав на заробітках за кордоном.

“Не вагаючись жодної хвилини, Ярослав повертається в Україну боронити Батьківщину від ворога. 27 лютого його зарахували до другої роти 79 батальйону. З березня 2022 у складі зведеної групи батальйону бере участь в бойових діях на Харківщині. З червня 2022 року і до сьогодні перебуває на лінії зіткнення з ворогом у Запорізькій області. Хай Бог допомагає, друже Ярік!” — розповів побратим Ярослава Крайника.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.