Україну на «Дитячому Євробаченні» представить Анастасія Димид із Прикарпаття (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Дев’ятирічна Анастасія Димид перемогла завдяки голосуванню глядачів.

Україну на «Дитячому Євробаченні-2023», яке відбудеться у французькій Ніцці, представить 9-річна Анастасія Димид з піснею «Квітка». Анастасія Димид перемогла завдяки голосуванню глядачів.

Журі виставило Анастасії Димид 4 бали, а глядачі – 5. За правилами, переможцем стає той, хто перемагає у глядацькому голосуванні.

Дев’ятирічна Анастасія родом із села Гошів Івано-Франківської області. Вона займається вокалом з п’яти років. Двічі на тиждень дівчинка їздить на репетиції у Долинський міський будинок культури, а перед конкурсами робить це щодня.

Дівчинка вірить, що її голос залишає слід у серцях слухачів та пробуджує незабутні емоції. Вона мріє стати відомою на весь світ співачкою, прагне до самовдосконалення та музичних експериментів, бо переконана – творчий процес – це постійний саморозвиток, пише про переможницю сайт національного відбору на «Дитяче Євробачення».

Зазначимо, що фінал «Дитячого Євробачення» відбудеться 26 листопада у французькій Ніцці.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.