На Прикарпатті вшанували жертв масових розстрілів мирного населення у Бабиному Яру

Війна, Новини, Політика

У зв’язку з 82-ми роковинами початку масових розстрілів мирного населення, вчинених гітлерівцями в урочищі Бабин Яр під час окупації Києва у ході Другої світової війни, сьогодні, 29 вересня, в Україні відбуваються поминальні заходи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську ОВА.

На вшанування пам’яті загиблих керівник апарату обласної державної адміністрації Ярослав Дем’янчук та представники структурних підрозділів ОДА поклали квіти до стели жертвам Голокосту, яка встановлена на території старого єврейського кладовища, що на вулиці Ленкавського у місті Івано-Франківську.

На жаль, злочини проти мирного населення в Україні скоюються і у наш час.

Але тепер уже під гаслами рашистської ідеології. Тому сьогоднішні заходи є черговим закликом до цивілізованого світу докласти усіх зусиль задля якнайскорішого припинення геноциду, який зараз скоюють московські окупанти на українських землях.

Мир, безпека й рівновага у Європі та світі можливі тільки після того, як Україна переможе у війні, а всіх злочинців буде належно покарано.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.