Сербський суд на рік ув’язнив ексгенерала СБУ Наумова – ЗМІ

Кримінал, Новини

Вищий суд сербського міста Ниш засудив ексначальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова до одного року позбавлення волі за звинуваченням у відмиванні грошей. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на журналістів Балканської служби “Радіо Свобода“.

Повідомляється, що суд першої інстанції виніс вирок 29 вересня.

За словами адвоката Наумова Мілана Петровича, сторона захисту буде оскаржувати це рішення.

“Ми вважаємо (як сторона захисту – ред.), що немає абсолютно ніяких підстав для засудження за кримінальний злочин відмивання грошей, тому що ми вважаємо, що підсудний Андрій Наумов не міг вчинити цей кримінальний злочин, особливо на території Сербії”.

В Україні Наумову оголосили дві підозри – “у привласненні, розтраті майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, та у зловживанні владою або службовим становищем” та у шахрайстві і завданні збитків державі у розмірі понад 3,2 млн гривень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.