У Рожнятові судитимуть гвалтівника 14-річної дівчини

Кримінал, Новини

Відчувши біль в області геніталій, дівчина прокинулася та вирвалась від гвалтівника, покинувши будинок.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

За процесуального керівництва Рожнятівського відділу Калуської окружної прокуратури 27 вересня 2023 року скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо раніше судимого за вчинення корисливих злочинів 33-річного жителя села Верхній Струтинь Рожнятівської громади Калуського району за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування неповнолітньої особи).

Під час досудового розслідування встановлено, що злочин стався 3 серпня 2023 рокув Рожнятові в будинку, де обвинувачений проводив ремонт.

Коли неповнолітня, 2009 року народження, заснула, користуючись її безпорадним станом, вчинив дії сексуального характеру, пов’язані із вагінальним проникненням у тіло потерпілої проти її волі, тобто зґвалтував її. Відчувши біль в області геніталій, дівчина прокинулася та вирвалась від гвалтівника, покинувши будинок. 

За клопотанням прокурора обвинуваченому обрано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція ч. 3 ст. 152 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.