Мешканця Прикарпаття оштрафували за госпіталізацію сина з алкогольним отруєнням

ДІТИ, Кримінал, Суспільство

Малолітній хлопчик випив 50 грам горілки та потрапив до лікарні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Zaxid.net.

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області визнав винним у неналежному виконанні батьківських обов’язків чоловіка, малолітній син якого випив 50 грам горілки та потрапив до лікарні з алкогольним отруєнням. Батька оштрафували на 850 грн.

Як вказано у постанові суду, яку винесли у вересні 2023 року, на початку серпня Олександр Бабич ухилився від виконання батьківських  обов’язків, що призвело до того, що його малолітній син випив горілку (приблизно 50 грам) та потрапив до лікарні з отруєнням алкоголем.

У матеріалах справи вказано, що 2 серпня Олександр Бабич з товаришем вечеряли та вживали алкоголь, поруч був малолітній син Бабича. Батько відійшов від столу і його дитина випила горілку (приблизно 50 грам), яка була на столі. Дитині стало погано і перехожі викликали «швидку». Медики діагностували алкогольну інтоксикацію.

На засідання суду Олександр Бабич не прийшов. Справу розглянув суд, який визнав чоловіка винним у неналежному виконанні батьківських обовязків та призначив покарання – 850 грн штрафу. На постанову ще може бути подана апеляція.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.