Чотири країни Європи бойкотуватимуть змагання УЄФА за участі команд з Росії

Новини, Політика, Суспільство

Англія, Польща, Латвія та Швеція бойкотуватимуть змагання УЄФА за участю російських команд, які напередодні були допущені до змагань у категорії U17. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на The Times, заяву Футбольної асоціації Англії, пресслужбу Федерації футболу Латвії, Expressen заяву президента Шведської футбольної федерації Фредріка Райнфелдта, президента Польського футбольного союзу Цезара Кулеша у соцмережі Хпресслужбу Литовської футбольної федерації, Суспільне.

26 вересня УЄФА пом’якшив санкції проти РФ, повернувши до міжнародних змагань російські команди у віковій категорії U17. Українська асоціація футболу закликала інші європейські федерації бойкотувати змагання.

Дослівно ФА Англії: “Ми не підтримуємо допуск Росії до змагань УЄФА за віковими категоріями. Наша позиція залишається незмінною: збірні Англії не гратимуть проти Росії”.

Пряма мова президента ФС Польщі: “Я був здивований заявою Виконкому УЄФА. Якщо російські збірні будуть допущені до змагань, наші збірні не будуть з ними змагатися. Це єдине правильне рішення”.

Дослівно ФФ Латвії: “Федерація футболу Латвії (LFF) підтверджує, що збірні Латвії з футболу всіх рівнів не будуть грати проти російських команд, незалежно від місця проведення таких ігор або форми представництва російських спортсменів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.