Замість “Київ за три дні”,“досягти цілей” цілей СВО за 3 роки у 2025 році. Шойгу про закінчення війни (відео)

Війна, Новини, Політика

Росія розраховує завершити війну в Україні до 2025 року. Досягнути цілей “за два-три дні”, як відомо, загарбникам не вдалося.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на тік-ток канал Ростислав Гудзінський @gudzinskiy_life.

Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, на засіданні колегії російських генералів 26 вересня міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що “намічені цілі будуть досягнуті до 2025 року”.

“Продовжуємо нарощувати бойову міць Збройних сил, у тому числі за рахунок постачання сучасного озброєння та вдосконалення підготовки військ з урахуванням досвіду “спеціальної військової операції”.

Послідовна реалізація заходів плану діяльності до 2025 дозволить досягти намічених цілей”, — сказав Шойгу на колегії Міноборони РФ у вівторок, 26 вересня.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.