В уряді Вірменії звинуватили російські ЗМІ у гібридній війні

Війна, Новини, Політика

Глава апарату прем’єр-міністра Вірменії Араїк Арутюнян звинуватив російські ЗМІ в гібридній війні проти його країни.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook.

“Здається, у гібридній війні, розв’язаній російськими ЗМІ проти Вірменії, обіцянки були як у відомій казці: тому, хто скаже найбільшу брехню, дістанеться половина палацу/Кремля”, – написав Арутюнян.

Він навів фейк, який озвучили російські пропагандисти, про те, що 20 вересня протестувальники у Єревані увірвалися в будівлю уряду і там “зустрічали американських десантників”.

Арутюнян підкреслив, що у той день протестувальники того дня не штурмували уряд і тим паче “жодного американського десантника там не було”.

“Як так сталося, що найгіршими пропагандистами російських телеканалів є вірмени: Маргарита Симонян, Тигран Кеосаян, Арам Габріелянов, Семен Багдасаров, Роман Бабаян, Сергєй Кургінян, Андранік Мігранян тощо”, – додав він.

Нагадаємо, 19 вересня Азербайджан почав “антитерористичну” операцію проти Нагірного Карабаху, своєї міжнародно визнаної території, і оголосив про її закінчення наступного дня.

Чимало вірмен обурені бездіяльністю Росії та її так званих “миротворців” у Карабаху.

Зокрема, прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян у зверненні до нації в четвер згадав про невдачі “миротворців” Росії.

22 вересня двоє чоловіків закидали пакетами з червоною фарбою вхід до посольства Росії у Єревані.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.