Поки Україна воює. У центрі Франківська молодики влаштували масову бійку (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Ввечері 22 вересня в Івано-Франківську на вулиці Леся Курбаса сталася масова бійка. Працівники поліції затримали найактивніших учасників. 

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області., інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку” .

Відео з бійкою у соцмережі поширив франківець Ростислав Шпук. У поліції повідомили, що після отримання повідомлення про бійку, на місце події вирушив наряд поліції. Найактивніших учасників затримали правоохоронці та доставили до районного управління поліції. Після встановлення осіб та обставин події – буде надана правова кваліфікація.

@gudzinskiy_life #іванофранківськ🇺🇦❤️ #франківськ #поліція #масова_бійка #перемогазанами💙💛💪 #зеленский #бахмут #наступ #нептун #зеленський #зеленский ♬ Car Bass Collapse – Ganger Baster

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.