Сили оборони продовжують наступальну операцію в районі Вербового – Генштаб

Війна, Новини, Політика

Сили оборони продовжують наступальну операцію в районі Вербового Запорізької області, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на зайнятих рубежах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на зведення Генштабу ЗСУ.

“На Запорізькому напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію в районі Вербового Запорізької області, витісняють противника із займаних позицій, закріплюються на зайнятих рубежах”.

Протягом доби відбулось 15 бойових зіткнень. Також РФ завдала чергового удару по Україні дронами-камікадзе типу “Shahed-136/131”. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони було знищено 14 із 15 “шахедів”.

Ворог завдав 5 ракетних та 44 авіаційних ударів, здійснив 22 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.