Дуда відповів, чи досі вважає Зеленського своїм другом

Війна, Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Президент Польщі заявив, що зустрінеться із Володимиром Зеленським “віч-на-віч, точно не в світлі камер”.

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що зустрінеться зі своїм українським колегою Володимиром Зеленським “як розмовляють один з одним два друга”.

Про це Дуда сказав, коментуючи скасування зустрічі із Зеленським у США, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Анджея Дуду журналісти запитали про те, чи є досі Володимир Зеленський його другом.

“Звичайно”, — відповів він. На запитання, чи хоче він ще поговорити з президентом України, Дуда відповів: “Коли буде можливість, я обов’язково з ним поговорю, але точно не в світлі камер. Тільки, як ми вже багато разів говорили, ми будемо говорити віч-на-віч, як розмовляють між собою двоє друзів, які хочуть вирішити різні складні ситуації”.

Водночас польський президент визнав, що вважає слова Зеленського про те, що “дехто в Європі підриває солідарність і влаштовує політичний театр, роблячи із зерна трилер”, несправедливими.

“У той момент мені було прикро, тому що я вважаю: те, що він говорить дуже несправедливо. Але чим більше проходить час, тим більше ці емоції згасають, тому що вони є у мене, як і у кожної іншої людини”, — сказав Дуда.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.