На Івано-Франківщині чоловік убив свого товариша через УПЦ Московського патріархату

Кримінал, Новини, Суспільство

Пенсіонер на Івано-Франківщині був засуджений до 9 років в’язниці за вбивство свого товариша, який підтримував УПЦ Московського патріархату.

За даними Єдиного державного реєстру судових рішень, інцидент трапився у березні 2022 року, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Відомо, що інцидент трапився у березні 2022 року, коли обвинувачений пенсіонер прийшов у гості до 67-річного знайомого.

Під час розпивання алкогольних напоїв господар почав розмову про церкву та почав виправдовувати дії УПЦ МП в Україні, через що виник словесний конфлікт. У результаті він переріс у бійку, в ході якої обвинувачений завдав близько 10 ударів підручними предметами в голову своєї жертви, що призвело до його загибелі.

Сам чоловік провину заперечує і стверджує, що це господар будинку напав на нього, повалив на землю і почав бити по голові.

«Обвинувачений зазначив, що в ході конфлікту не завдав ударів загиблому і не вбивав його, а також повідомив, що взагалі не пам’ятає деталей конфлікту, оскільки перебував у стресовому стані», — йдеться у матеріалі суду.

Зрештою фігуранта справи все ж таки визнали винним і відправили за ґрати на дев’ять років.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.