З’явилося нове відео з Кадировим на фоні “хворого дядька” у лікарні в Москві (відео)

Новини, Політика

В Telegram-каналі підконтрольного Кремлю глави Чечні Рамзана Кадирова з’явилося чергове відео, на якому він начебто відвідує свого “хворого дядька” у лікарні в Москві, а сам твердить у дописі, що він “живий та здоровий”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Telegram-канал Кадирова.

У дописі говориться, що його хворий дядько, який вже начебто йде на поправку, Магомед Кадиров, знаходиться у Центральній клінічній лікарні у Москві.

І сам глава Чечні під час робочого відрядження “за першої нагоди” прийшов до родича.

Також начебто від імені Кадирова міститься коментар щодо його здоров’я.

“Хвала Всевишньому, я живий і здоровий і абсолютно не розумію, чому навіть у разі моєї хвороби має здійматися галас? Хоча в цьому і є свій плюс – тепер аудиторія знає, які ЗМІ і які персони відверто брешуть своїм читачам”, – зазначається у дописі.

Дане відео немає об’єктивного підтвердження. Начебто лікар на відео говорить, що це 20 вересня, пацієнт знаходиться у лікарні 2 тижні, і пробуде там ще 2 тижні.

 

При цьому на відео спостерігається, що на вказівному пальці Кадирова знаходиться пластиковий, схожий на медичний, зажим.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.