Померла завідувачка кафедри франківського університету Світлана Філюк

Новини, Суспільство

Науковиця очолювала кафедру з 2020 року. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку навчального закладу.

Померла доцентка, завідувачка кафедри туризмознавства і краєзнавства факультету туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Світлана Філюк.

Їй було 42 роки.

Родом з Косівщини. Навчалась у Нововолинській середній школі Волинської області.

З листопада 1993 до липня 1997 року навчалася в Уторопській ЗОШ І-ІІІ ступенів де одержала атестат про базову загальну середню освіту.

З вересня 1997 року до липня 1998 року навчалася в Коломийському педагогічному технікумі за спеціальністю вчитель початкових класів. У цьому ж році здала екстерном екзамени в Яблунівській ЗОШ І-ІІІ ступенів де одержала атестат про повну загальну середню освіту.

У липні 1998 року вступила до Тернопільського педагогічного університету імені Володимира Гнатюка на географічний факультет, який закінчила у 2003 році і здобула повну вищу освіту за освітнім ступнем «магістр» за спеціальністю педагогіка і методика середньої освіти. Географія. Кваліфікація за дипломом – магістр педагогічної освіти, викладач географії. Диплом з відзнакою.

З жовтня 2003 року по вересень 2004 року працювала в туристичній агенції «Тернопіль-Супутник» на посаді менеджера з туризму.

З 1 вересня 2005 року розпочала роботу в Інституті туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

У 2007 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Туристсько-рекреаційні ресурси Івано-Франківської області: сучасний стан та перспективи використання».

З вересня 2010 року перейшла на посаду доцента кафедри туризмознавства і туристичних спеціалізацій. У 2011 році отримала диплом доцента кафедри.

З 1 січня 2020 р. – завідувачка кафедри туризмознавства і краєзнавства факультету туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.