У Вірменії тривають сутички під будівлею уряду (відео)

Війна, Новини, Політика

Протест під будівлею уряду Вірменії у зв’язку з “антитерористичною операцією” Баку проти Карабаху переріс у сутички.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пряму трансляцію з місця подій “Радіо Азатутюн”.

Під урядовою будівлею, де зібралися тисячі протестувальників з вимогою відставки уряду за “зраду”, спалахнули сутички з поліцією.

Люди намагаються прорватися до будівлі і кидають каміння, розбите одне вікно.

Правоохоронці почали застосовувати силу.  У Слідчому комітеті заявили, що відкрили кримінальні провадження у зв’язку із закликами до масових заворушень.

Нагадаємо, протест зібрався також під посольством Росії – вірмени вимагають від Москви втрутитися у ситуацію. Під посольством теж почалися сутички з поліцією.

Як відомо, 19 вересня Азербайджанзаявив про початок “локальних антитерористичних заходів” у невизнаному Нагірному Карабаху, який вважається міжнародно визнаною частиною Азербайджану.

@gudzinskiy_life #азербаджан #вірменія #арменія #арцах #вс_армении #россия #сша #нагорний_карабах #ханкенди #шуша #баку #арарат ♬ Resistance – Ramol

МЗС Вірменії назвало дії Баку широкомасштабною агресією проти народу Нагірного Карабаху “з метою завершення політики етнічних чисток”. Прем’єр Нікол Пашинян скликав Раду нацбезпеки.

В Азербайджані заявили, що для припинення бойових дій вірменські сили у Карабаху мають здатися, а місцева влада – саморозпуститися.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.