Остін: Танки Abrams незабаром будуть в Україні

Новини, Політика

Міністр оборони США Ллойд Остін у вівторок у Німеччині заявив, що Україна незабаром отримає від США танки M1 Abrams.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Остіна на відкритті засідання контактної групи з питань оборони України, відомої як “формат Рамштайн”.

“З часу нашої останньої зустрічі Сполучені Штати виділили додаткові пакети допомоги у сфері безпеки на загальну суму понад 2 мільярди доларів. Ці пакети включають терміново необхідні протиповітряну оборону, боєприпаси та обладнання для розмінування…

І я радий повідомити, що танки M1 Abrams, щодо яких Сполучені Штати раніше зобов’язалися, незабаром надійдуть в Україну”, – сказав Остін.

Адміністрація президента США Джо Байдена оголосила про намір відправити танки Abrams в Україну в січні.

Вона пішла на цей крок після кількамісячних наполягань на тому, що ці танки занадто складні й важкі в обслуговуванні та ремонті, щоб спонукати Німеччину до постачання її танків Leopard.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.