ДБР взялося за військових, які знущалися над чоловіком у військкоматі Львівщини

Війна, Новини, Політика

Державне бюро розслідувань відкрило провадження щодо знущань у військкоматі Самбору на Львівщині після оприлюднення в мережі відео з побиттям озброєним військовим людини в цивільному з Харкова. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Львівського обласного ТЦК та СП, пресслужбу ДБР, анонімні Telegram-канали.

Вдень в мережі з’явився відеозапис, на якому чоловік у військовій формі у приміщенні б’є та лає іншого чоловіка – у цивільному. Повідомлялося, що на відео – військкомат міста Самбір на Львівщині.

Тримаючи предмет, схожий на пістолет, він погрожував нібито цивільному, що того “кинуть у багажник і закопають”. Йому та ще одному чоловіку, який приховано знімав цей інцидент на камеру, він сказав “підніматись”, а потім додав, що їх не буде шукати навіть поліція. У приміщенні також знаходились ще щонайменше двоє чоловіків у формі, які не зупинили побиття.

&https://x.com/ukrpravda_news/status/1704126561937723705?s=20nbsp;

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.