При франківському храмі, який колись належав московському патріархату, відкрили волонтерський центр (фото)

Новини, Суспільство

На вихідних у Івано-Франківську відкрили волонтерський центр. Ініціаторами став БО «БФ ДОБРО-ДІЇ» АЦ «Маскувальні феї». Це буде ще одна локація де плестимуть маскувальні сітки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Про відкриття волонтерського центру при Парафіяльно-гарнізонному храмі Різдва Христового ПЦУ повідомив міський голова Івано-Франківська.

«Відкрили ще один волонтерський центр. В нашому українському храмі, який ми спільно з громадою на Довженка відстояли і вигнали той московський патріархат, який треба гнати по всій країні. Не розумію, чому не ухвалюється закон. Але спільно з громадою ми сьогодні маємо українську церкву – ПЦУ. Тож відкрили там разом з БО «Маскувальні феї» центр, де можна плести сітки. Тому долучайтеся», – заклика Руслан Марцінків.

Відкрити центр вдалося за сприяння настоятеля храму отця Михайла Кудли.

«Щиро дякуємо усім, хто сьогодні був з нами, усім хто молитвою, словом, ділом, коштами долучились до цієї важливої події! Окрема подяка о.Михайлові Кудлі, о.Василю, о. Юрію Бураку за затишок та гостинність», – написали на сторінці БФ «ДОБРО-ДІЇ».

Якщо ви хочете долучитися, то детальнішу інформацію можна дізнатися на сторінці волонтерів у мережі БО «БФ «ДОБРО-ДІЇ» – ВЦ «Маскувальні Феї».

Франківців просять допомагати створювати захисне маскування. Адже з приходом осені замовлення на сітки від військових лише збільшуються.

Нагадаємо, що «Маскувальні Феї» мають кілька локацій по місту та області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.