Росія готується до українського наступу на Токмак – розвідка Британії

Війна, Новини, Політика

Розвідка Великої Британії також повідомила, що російські війська укріплюють оборону стратегічно важливого міста Токмак Запорізької області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на зведення британської розвідки.

Зазначається, що довкола Токмака, розташованого приблизно за 16 кілометрів від нинішньої лінії фронту, російські сили встановлюють додаткові блокпости та протитанкові укріплення, а також копають нові окопи в районі, який утримує 58-а загальновійськова армія РФ.

“Токмак готуються зробити стрижнем другої головної лінії оборони Росії”, – вважає британська розвідка.

Вона вказує, що покращення оборони міста, ймовірно, свідчить про все більше занепокоєння Росії тактичним проникненням українських військ через першу основну лінію оборони на півночі Запорізької області.

В останні тижні українські військові досягли прогресу в наступі на утримуване Росією місто Токмак – важливе місто-бар’єр, що стоїть між українськими військами і Мелітополем Запорізької області.

За даними української сторони, за останні дні з Токмака до Мелітополя евакуювали так званий російський “паспортний стіл”, а також вивезли співробітників ФСБ та частину окупаційної адміністрації.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.